Orange apartman sa svoja 72 m2 udobno smješta četiri osobe (mogućnost dodatnog ležaja za petu osobu). Sastoji se od dnevnog boravka i blagavaonice s kuhinjom, dvije spavaće sobe i kupaonice s tuš kabinom. Opremljen je najkvalitetnijim materijalima, mediapan kuhinjom (štednjak, peć, hladnjak, perilica posuđa, toster, grijalo za vodu), klima uređajem, brzim Internetom, LCD TV, i SAT TV. Apartman ima veliku terasu i pristup vrtu, kao i mogućnost korištenja vanjskog tuša i kamina. Na raspolaganju je i parking mjesto (u slučaju da je potrebno više parking mjesta, javni parking je u neposrednoj blizini).
Cjelokupan interijer dizajniran je u skladu s najvišim standardima, pažljivo odabranim namještajem vrhunske kvalitete. Apartmani su potpuno klimatizirani i imaju SAT TV i internet dostupan u svakom trenutku.
Apartman je okružen redovito održavanim kaskadnim vrtom, koji pruža intimu, a istodobno i prekrasan pogled na more. U vrtu je i stol sa stolicama te kameni kamin. U vrtu je također i prostor za sunčanje s ležaljkom i suncobranom te vanjski tuš.
Dostupni smo 24/7 odgovoriti na sva Vaša pitanja u vezi apartmana.

ORANGE APARTMAN

Kuhinja i blagavaonica
Kuhinja i blagavaonica
Dnevni prostor
Dnevni prostor
Vrt
Vrt
Soba 1 - Orange apartman
Soba 1 - Orange apartman
Soba 2 - Orange apartman
Soba 2 - Orange apartman
WC - Orange apartman
WC - Orange apartman
Terasa s pogledom
Terasa s pogledom
Kamin
Kamin
VillaVacanza
VillaVacanza