Villa Vacanza impresionira svojom elegancijom i prekrasnim dizajnom koji spaja blagodati sunca, mora i potpune intime, jamčeći nezaboravan odmor i pravu stressfree atmosferu. Fantastičan moderan dizajn, visoka kvaliteta materijala i veličanstvena lokacija, čine ovu villu jedinstvenom i zapanjujućom.


Ova prelijepa villa nudi potpuno opuštanje u svojim prostranim i elegantnim apartmanima, kao i uživanje na otvorenom, odmor u vrtovima, a sve samo 40 metara od mora. Idealna je za one koji žele naći svoj mirni kutak i udaljiti se od stresne svakodnevnice.


Moderni dizajn u kombinaciji s tradicionalnim mediteranskim materijalima nastoji stvoriti toplu, ugodnu i opuštajuću atmosferu upotpunjenu mediteranskim šarmom, a vrt ponuditi potpunu intimu za boravka u apartmanu. Villa je okružena kamenim zidovima i inox ogradom, a redovito održavani vrt s otvorenim pogledom na more zasađen je maslinama, limunima, cvijećem i drugim mediteranskim biljkama.
Uživajte u mirisu lavande, ispijajući domaću višku vugavu i upijajući zrake sunca.

Tu je visokokvalitetan namještaj i drugi vrhunski materijali te umjetničke slike kako bi Vam pružili potpuni doživljaj – odmor o kakvom ste oduvijek sanjali. Svaki detalj je tu s ciljem da gostu pruži nezaboravan odmor.

 

Villa Vacanza udaljena je svega 40-ak metara od mora. Čine je dva moderno opremljena apartmana, Orange apartman i Beige apartman, koje gost može izabrati prema vlastitom ukusu i željama.
Bit ćete dočekani ispred apartmana, gdje će Vam biti date uvodne informacije o apartmanu, uključujući i košaru dobrodošlice s lokalnim specijalitetima i kartom Visa.